Επικοινωνία

Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση η πρόταση που θα μπορούσε να βελτιώσει το web site και να το κάνει πιο χρήσιμο για εσάς, θα χαρούμε να σας ακούσουμε. Στείλτε μας ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε άλλο θέμα, προτάσεις συνεργασία

Αν διαθέτεις κατάστημα ρούχων ή αξεσουάρ, έχεις blog, είσαι fashionϊστας ή είσαι μοντέλο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για συνεργασία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Υπεύθυθυνος της σελίδας & για τα Social Media είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, ιδρυτής της Digital Tempo

Προσοχή: Το fashionlike.gr δεν είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν πωλεί προϊόντα. Απλά συγκεντρώνει στις σελίδες του τα προϊόντα από άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα, έτσι ώστε να διευκολύνει την αναζήτησή σας αλλά και να σας δίνει ιδέες.